“Je hoeft niet je eindbestemming te zien om een eerste stap te zetten. Ga op weg en maak bewust keuzes vanuit je hart. Sta open voor de mensen die op jouw pad komen, toon je kwetsbaarheid, luister, loop samen met ze op en ben eerlijk. Schakel, pak tijdig rust en stilte, bouw aan je conditie, zet je zintuigen open en houdt rekening met je omgeving. Op het kruispunt waar wij elkaar treffen, kan ik je vertrouwen en gerichte aandacht geven zonder oordeel. Zodat je je gestimuleerd voelt om je naar eigen mogelijkheden te ontwikkelen en te bewegen naar de richting waar jij energie van krijgt en positieve impact voor en met de mensen om je heen mee creëert.”

Titus Radstake

Ik ben 48 jaar en adviseer mensen en organisaties over (de route naar) passende zorg en passend werk vanuit het perspectief van de patient. Met mijn gezin woon ik in Elst Overbetuwe.

Mijn motivatie:
Net als ieder mens heb ik als chronisch patiënt het recht en de plicht om te participeren in de maatschappij. Toch kreeg ik tot voor kort bij reguliere werkgevers onvoldoende de kans om mijn expertise onder voor mij passende condities in te zetten. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt en digitale transformatie onbegrijpelijk. En ik ben niet de enige patiënt die tegen een exclusieve arbeidsmarkt aanloopt.

Het motiveert en stimuleert me om kansen en mogelijkheden te creëren voor mensen die mee willen doen in de transitie naar een toekomstbestendige gezondheidszorg en gelijkwaardige samenleving. Ik werk samen met professionele koplopers die elkaar aanvullen vanuit verschillende disciplines.

 In de media

Van Zorg naar Inclusie
Stationsstraat 21a
6678 AA Oosterhout (Gld.)
06-22976943
info@vanzorgnaarinclusie.nl