“Je hoeft niet een hele trap te zien om een eerste stap te zetten. Ga op weg en maak bewust keuzes vanuit je hart. Sta open voor de mensen die op jouw pad komen, toon je kwetsbaarheid, luister, loop samen met ze op en ben eerlijk. Schakel, pak tijdig rust en stilte, bouw aan je conditie, zet je zintuigen open en houdt rekening met je omgeving. Op het kruispunt waar wij elkaar treffen, kan ik je vertrouwen en gerichte aandacht geven zonder oordeel. Zodat je je gestimuleerd voelt om je naar eigen mogelijkheden te ontwikkelen en te bewegen naar de richting waar jij energie van krijgt en je eigen impact mee creëert.”

De drijvende kracht achter de beweging

Titus Radstake

Ik ben 46 jaar, voormalig bankier, patiëntexpert en een bevlogen innovator met diverse rollen in de zorg. Samen met mijn gezin woon ik met veel genoegen in Elst Overbetuwe.

“Ik zie mezelf als iemand die vanuit intrinsieke motivatie zijn leiderschap leeft op een authentieke en natuurlijke manier”

> Iedereen krijgt bij mij de vrijheid, kansen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen met als vertrekpunt ikigai
> Ik stel en haal doelen en begeleid mensen en organisaties in hun ontwikkeling  
> Ik motiveer mensen door ze toekomstgericht te laten denken en aan te moedigen hun talenten en kwaliteiten in te zetten voor een gezamenlijk doel
> Ik daag mensen uit om fouten te maken en ervan te leren. Fouten maken we allemaal, iedere dag opnieuw. De kunst is te ontdekken wat het met je doet en te begrijpen wat je voelt, zodat je er je voordeel mee kunt doen in nieuwe situaties en verschillende omstandigheden. 

In de media

Bereikbaar op 06-22976943 en per mail info@vanzorgnaarinclusie.nl
(tijdens werkdagen) 

Testimonial
Hoe het soms kan gaan op LinkedIn.
Zo nodigt hij je uit voor een connectie
Mijn vraag
Zijn antwoord en opeens
Even bellen
Vertellen we elkaar ons diepste verhaal.
En zijn grootste wens die daar uit voortkwam.

Titus Radstake is een krachtig initiatief gestart.

Krachtig?
Ja, vanwege zijn achtergrond in alle facetten
En zijn manier van verbinden.
Testimonial
Het is altijd een energierijke ervaring om met je te werken! Uiteraard breng je je persoonlijke en persoonlijk gedreven ervaring in.  Je doet dat op een open en mooie manier, die jezelf ook dichterbij brengt. Tegelijk ligt je kracht in de schakeling van ervaring naar inzet, naar processen en hoe deze tot een succes leiden. Je hebt daarbij de goede focus vind ik, 'on the ball' zodat voortgang en uitkomst krachtig worden gerealiseerd. Altijd een mooie dynamiek in het samenwerken!