“Je hoeft niet je eindbestemming te zien om een eerste stap te zetten. Ga op weg en maak bewust keuzes vanuit je hart. Sta open voor de mensen die op jouw pad komen, toon je kwetsbaarheid, luister, loop samen met ze op en ben eerlijk. Schakel, pak tijdig rust en stilte, bouw aan je conditie, zet je zintuigen open en houdt rekening met je omgeving. Op het kruispunt waar wij elkaar treffen, kan ik je vertrouwen en gerichte aandacht geven zonder oordeel. Zodat je je gestimuleerd voelt om je naar eigen mogelijkheden te ontwikkelen en te bewegen naar de richting waar jij energie van krijgt en positieve impact mee creëert.”

Titus Radstake

Ik ben 48 jaar en adviseer en begeleid mensen en organisaties op hun route naar passende zorg en passend werk. Met mijn gezin woon ik in Elst Overbetuwe.

Mijn motivatie:
Net als ieder mens heb ik als chronisch patiënt het recht en de plicht om te participeren in de maatschappij. Toch krijg ik bij reguliere werkgevers onvoldoende de kans om mijn expertise onder voor mij passende condities in te zetten. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt en digitale transformatie onbegrijpelijk. En ik ben niet de enige patiënt die tegen een exclusieve arbeidsmarkt aanloopt.

Het motiveert en stimuleert me om kansen en mogelijkheden te creëren voor mensen die proactief mee willen doen in de noodzakelijke transitie naar een toekomstbestendige gezondheidszorg en gelijkwaardige samenleving. Ik werk samen met professionele koplopers die elkaar aanvullen vanuit verschillende disciplines.

 In de media

 telefoonnummer: 06-22976943
 mailadres: info@vanzorgnaarinclusie.nl

wat anderen zeggen

“Echt mooi Titus hoe je jouw (levens)ervaringen allemaal bij elkaar brengt en daarmee voor veel mensen echt het verschil kunt maken!”
“Wat knap hoe jij jouw reis met hindernissen kunt omarmen. Veel respect. 
“Al jaren met mooie mensen contact hebben online en ze nog nooit in levende lijven hebben mogen ontmoeten….
Herken je dit? En wat doe je dan?
Ik ondernam actie en nu na 6 jaar eindelijk dit mooie mens mogen ontmoeten!
Titus Radstake (de man achter Van Zorg naar Inclusie), maar vooral de man die samen met andere toppers het gezicht is achter…
Samen Bouwen aan Participatie, een prachtig initiatief waar ik samen met vele mooie mensen vanaf de start bij betrokken was.
Nu troffen we elkaar bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent voor een toast op de mooie stappen die we los van elkaar aan het ontwikkelen zijn.
Maar vooral op de stap die we samen willen gaan zetten voor de toekomst. De toekomst naar #duurzameinzetbaarheid van mooie mensen die wij met onze ervaringsdeskundigheid puur en oprecht willen ondersteunen. 

“Woensdag 1 Februari ga ik in gesprek met Titus Radstake. Titus heeft een intens omslagpunt meegemaakt in zijn leven. Hierdoor is zijn kijk op de werkelijkheid getransformeerd en staat hij authentiek en uniek in het leven. Wij beiden hebben een eigen visie over gezondheid en de manier waarop we als maatschappij daar mens en natuurgericht zorg voor dienen te dragen, verantwoordelijkheid voor dienen te nemen, samen. We gaan elkaars visie samen onderzoeken onder begeleiding van muziekkeuzes van Chris den Daas. Het gesprek is woensdag live te volgen via www.rararadio.org en zal een dag later te beluisteren zijn vanuit de hele podcast serie op www.stadvanmorgen.co.
Net met veel bewondering geluisterd naar jouw podcast ‘Cadeautje Verpakt in Prikkeldraad’ en het bevestigt nog maar eens de kracht van jou als mens en van PTG. Herstellen gaat met ups en downs en je ervaart hierbij vanuit jezelf en je omgeving misschien soms ook belemmeringen. Helemaal herstelt ben je denk ik nooit, maar hierdoor is er juist ook je hele leven ruimte voor groei! Die patiëntreis kun je ook alleen maken en vormgeven als je zelf aan het groeien bent! En nog even over dat ondernemerschap vanuit een uitkering 😉 iemand vertelde mij ooit dat als je leeft vanuit normen en waarden die goed zijn voor jou en je omgeving dan mag je voor de rest ook wel een klein beetje schijt hebben aan wat de rest van de wereld ervan vindt! Good luck en tot snel!”
” Een indrukwekkend verhaal Titus waar we voor allerlei aspecten van ons zorgproces nog wel wat van kunnen leren”
” Dank voor het delen van je verhaal, heel mooi hoe je dat deed en mensen de ruimte gaf. Ik vond het een open en waardevolle sessie met mooie mensen. Leuk als hier nog weer nieuwe verbindingen uit ontstaan, we wachten af. En altijd leuk in het nieuwe jaar nog eens te kijken of we nog eens iets samen kunnen doen als je wilt”
“Ik heb je podcast ‘Cadeautje Verpakt in Prikkeldraad’ zojuist met plezier beluisterd. Wát een mooi en dankbaar werk doe jij nu als het gaat om die alternatieve zorgpaden. En mooi om te horen hoe je jouw heftige ervaring destijds en herstel- en groei-ervaring sindsdien inzet om anderen verder te helpen. Dankjewel voor jouw verhaal (en ben – net als jij ‐ ook benieuwd naar het verhaal van je vrouw!).”
“Ik heb net jullie beider podcasts geluisterd. Wat een indrukwekkend verhaal. En wat mooi dat jullie het zo open en eerlijk delen om anderen inzicht, perspectief en hoop te geven. Wat een strijd hebben jullie moeten leveren om gelukkig te zijn. Heel mooi om te zien dat jullie liefde voor elkaar zo sterk is en alles overwint.”
“Ik heb de inclusiepodcast vanochtend geluisterd, ik had ‘m via het project op naar de 100.000 banen al ontvangen. Het is een leuke podcast geworden! Mijn collega van communicatie gaat er ook nog aandacht aan besteden. Hopelijk krijg je veel positieve reacties!”
“Dankjewel voor de link naar jouw website. Wat een enorm waardevol werk doen jullie! Op dit vlak valt nog veel te behalen.”
“Bedankt voor het doorsturen van de informatie. Ik was al langer op zoek naar een bruikbaar format voor de patiëntreis,
maar liep er steeds op vast. Jullie format geeft nieuwe energie!”

“Wij zijn onder de indruk op de manier hoe jullie weten te visualiseren wat er omgaat in het hoofd van een patiënt. Voor een buitenstaander is het moeilijk te begrijpen hoe iemand in zo’n positie zich voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat het verhaal in combinatie met de ‘patiëntreis’ van enorme waarde is. “
” Dat is een mooie reis geweest Titus, niet eenvoudig en misschien achteraf meer voor de hand liggend, dan vooraf gedacht. Succes met het vervolg van deze reis waarin je hopelijk nog meer mensen kunt verbinden en de zorg nog een stukje mooier maken!
“Ik weet je te vinden! We hebben onze spontane en vloeiende energie nodig om gebruik te maken van onze creatieve vermogens. De oude manier van werken is voorbij. Het wordt tijd om nieuwe ongebaande paden te bewandelen voor een maximaal resultaat! Take care en ik spreek je gauw!” 
“Mijn goede vriend Titus is een visionair op het gebied van inclusie en innovatie én hij ondersteunt daar ook bedrijven bij binnen hun organisatie.
Doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, op een manier die bij jou past. Gaaf toch! Inspirerende verhalen zijn te vinden op www.vanzorgnaarinclusie.nl” 
“Geweldig hoe jouw filmpje de kansen overbrengt van de belangrijkste trend in de gezondheidszorg: Uitkomstgerichte Zorg. 
De best mogelijke zorg voor medeambassadeur Titus Radstake in dit geval… mogelijk gemaakt door een steeds slimmere, effectievere en steeds (nog meer) mensgerichte zorgketen.”
” Prachtig jouw toewijding en enthousiasme te zien. Sinds ons gesprek houdt ‘uitkomstgerichte zorg’ mij bezig en in het bijzonder jouw reactie op de vraag ‘had je het in de aanloop naar de ziekenhuisopname kunnen voorkomen?’ Fascinerend toch!!
“Mooie samenvatting en professioneel verwoord!
We zijn al druk bezig met je input voor het oprichten van een patiëntenvereniging.”
“Nogmaals veel dank voor je indrukwekkende presentatie gisteravond bij onze focusgroep!”
Zo waardevol dat je erbij was gisteren. Veel dank van mij ook voor je zijn, je openheid en je praktische insteek. Heerlijke energie!
“Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken over hoe we dit project samen hebben gedaan. Naar mijn mening zijn we er echt samen voor gaan staan en hebben we bergen werk verzet. Bedankt voor het vertrouwen”
“Enorme bewondering voor jouw kracht om je kwetsbaarheid te tonen en hiermee anderen te helpen, mooi om te horen dat jullie als gezin aan de toekomst kunnen bouwen!”
“Ongelooflijk hoe jij een netwerk om je heen creëert en mensen enthousiasmeert, verbindingen legt!”
“Jij bent ondernemer met specifieke marktkennis die de instituten ontbreekt. Dus de businesscase is duidelijk”
“Ik heb afgelopen week nog nagedacht over ons telefoongesprek. maar ik denk inderdaad niet dat ik u nog wat kan leren, omdat u al zoveel weet. Hierdoor zal een interview niets voor u opleveren. U gaf aan dan liever niet mee te werken en dat respecteer ik. Als nog bedankt voor de moeite en de waardevolle informatie op de pagina van Samen Bouwen aan Participatie.”
“Je hebt een zeer waardevolle missie die het verschil gaat maken. Blijf dapper je pad volgen, zo te zien zijn er veel mensen die je steunen”
“Dankzij jou is Reade een stapje verder op weg naar waardegedreven zorg. Bedankt!”
“Fijn dat jullie deelnamen aan de denksessie Citizen Science.
Heeft geleid tot veel inzichten bij mensen.”
“Nogmaals hartelijk dank voor jullie workshop bij de Week van de Arbeidsversterking van VWS! Het was enorm geslaagd en ik kreeg nog van veel collega’s terug dat ze het ontzettend inspirerend vonden.”
Testimonial
Hoe het soms kan gaan op LinkedIn.
Zo nodigt hij je uit voor een connectie
Mijn vraag
Zijn antwoord en opeens
Even bellen
Vertellen we elkaar ons diepste verhaal.
En zijn grootste wens die daar uit voortkwam.

Titus Radstake is een krachtig initiatief gestart.

Krachtig?
Ja, vanwege zijn achtergrond in alle facetten
En zijn manier van verbinden.
Testimonial
Het is altijd een energierijke ervaring om met je te werken! Uiteraard breng je je persoonlijke en persoonlijk gedreven ervaring in.  Je doet dat op een open en mooie manier, die jezelf ook dichterbij brengt. Tegelijk ligt je kracht in de schakeling van ervaring naar inzet, naar processen en hoe deze tot een succes leiden. Je hebt daarbij de goede focus vind ik, 'on the ball' zodat voortgang en uitkomst krachtig worden gerealiseerd. Altijd een mooie dynamiek in het samenwerken!